Catering 45 gasten jan. 2020

De eerste echte opdracht hebben we op zaterdag 18 januari mogen verzorgen voor 45 gasten.
Apeldoorn Noord was de locatie dus we konden echt zelf fietsen;-)

We hebben de volgende gerechten mogen klaar maken.
– 3 Soorten bruschetta’s
– Witte ui / gemarineerde garnaal
– Tomatensalsa
– Perzik / Parma ham / basilicum
– MOINK-Balls
– Souvlaki spiesen met Tzatziki
– Gekleurde cheeseburger sliders
– Strawberry Panna cotta.

Tijdens de voorbereidingen hebben we het vlees 36 uur van te voren gemarineerd. De hamburgers 24 uur van te voren gekruid en gemaakt.
De MOINK-balls zijn op de dag zelf voorbereid en 2 uur gerookt met appel hout.

De reacties van alle gasten waren geweldig. Zowel de smaakbeleving, als de organisatie almede de BBQ-bakfiets opzich.

Zie hieronder de foto’s van deze geweldige avond.

Henneke en Maarten bedankt voor de opdracht en het vertrouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *