De eerste echte opdracht hebben we op zaterdag 18 januari mogen verzorgen voor 45 gasten.
Apeldoorn Noord was de locatie dus we konden echt zelf fietsen;-)
We hebben de volgende gerechten mogen klaar maken.
– 3 Soorten bruschetta’s
– Witte ui / gemarineerde garnaal
– Tomatensalsa
– Perzik / Parma ham / basilicum
– MOINK-Balls
– Souvlaki spiesen met Tzatziki
– Gekleurde cheeseburger sliders
– Strawberry Panna cotta.
Tijdens de voorbereidingen hebben we het vlees 36 uur van te voren gemarineerd. De hamburgers 24 uur van te voren gekruid en gemaakt.
De MOINK-balls zijn op de dag zelf voorbereid en 2 uur gerookt met appel hout.
De reacties van alle gasten waren geweldig. Zowel de smaakbeleving, als de organisatie almede de BBQ-bakfiets opzich.
Zie hieronder de foto’s van deze geweldige avond.
Henneke en Maarten bedankt voor de opdracht en het vertrouwen!